Om oss

HÖGPRESTERANDE BILVÅRDSPRODUKTER

Drop-Ex® är ett svenskt innovativt varumärke som lanserades under våren 2022. Vår ambition är att förändra din tidigare upplevelse av bilvård. Med nytänkande produkter utvecklade efter den senaste teknologin blir det riktigt enkelt att uppnå fantastiska resultat - samtidigt som det är en fantastisk upplevelse att använda produkter som verkligen levererar! 

Efter en lång period av forskning, utveckling och testning tillsammans med ledande kemister tog vi fram en serie av fyra produkter som nu ingår i vår serie Signature's Editon. Dessa är vad vi anser vara de absolut viktigaste produkterna för att få till ett fantastiskt resultat. 

Med produkter framtagna efter allra senaste forskning är vår ambition att vara den innovativa, utmanande och personliga bilvårdspartnern med nära kontakt med våra kunder och fans - och så kommer vi alltid förbli! Hittills har våra produkter uppskattats oerhört positivt från våra kunder och vi vill mer än gärna höra vad just du tycker! 

BAKOM VARUMÄRKET

Grundare och vd är jag, Oskar, född och uppväxt i Linköping. Jag har alltid haft ett stort intresse för biltillbehör som exempelvis verktyg, smörjmedel och i synnerhet bilvårdsprodukter. De senaste åren har jag bott och arbetat i både Kanada och i Sydostasien där jag utforskat och sett många nytänkande teknologier inom just bilvård. 25 år gammal startade jag Drop-Ex som en ren sidoverksamhet där produkterna snabbt blev uppskattade av både proffs såväl som nybörjare.

 

VÅRA LÖFTEN

PRESTANDA
Våra prdukter är innovativa, marknadsledande och baserade på den senaste teknologin.
SERVICE
Din upplevelse av våra prdukter är vår högsta prioritet och vi jobbar alltid för att den blir bästa möjliga.
 
PERSONLIGT
Vi är din personliga bilvårdspartner med täta dialoger och utbyten med våra kunder och fans.
 
Frågor? Tveka då inte att Kontakta oss!